Başkanlardan hacılara tebrik

Başkanlardan hacılara tebrik

  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte, Gebzeli hacıları ve ailelerini akşam yemeğinde ağırlayan Gebze Belediye...

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte, Gebzeli hacıları ve ailelerini akşam yemeğinde ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Rabbim haccınızı kabul etsin inşallah. Allah tekrarını nasip etsin, gidemeyenlere de gitmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

 

GENİŞ KATILIM

Hac farizasını yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Gebzeli hacılar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in konuğu oldu. Tarçın Restaurant’ta verilen akşam yemeğine aileleriyle birlikte katılan Gebzeli hacıları Başkan Köşker’in yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in eşi Ragibe Hanım, belediye başkan yardımcıları Ahmet Kisbet, Nilay Ayran da yalnız bırakmadı.

DUALARINIZI KABUL EYLESİN

Kutsal topraklardan dönen 160 Gebzeli hacıların aileleriyle birlikte katıldığı akşam yemeği dualarla başladı. Okunan Kur’an tilavetinin ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kendisinin de 35 yaşında Hac vazifesi için kutsal topraklara gittiğini söyledi. Köşker, “Daha dün gibi hatırlıyorum. Stadyumun oradan ailelerinizle birlikte sizleri mukaddes topraklara doğru yolcu etmiştik. Rabbim hepinizin sıhhat içerisinde geri dönmenizi nasip etti. Rabbim haccınızı kabul etsin inşallah. Allah tekrarını nasip etsin, gidemeyenlere de gitmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

HACILARA ÖZEL HEDİYE

 

Başkan Köşker’in ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Mukaddes topraklara Hac vazifesini yerine getirmek için erken yaşlarda gitmek gerekir. Cenabı Hak nasip etti ben de 2 defa Hac vazifemi yerine getirdim. Allah’ın sevdiği şeyleri seveceğiz, sevmediği şeylerden uzak duracağız, yapmayacağız. Hepinizin haccını bu vesileyle bir kez daha tebrik ediyorum. Rabbim güzel bir ömür geçirmeyi hepinize nasip eder inşallah. Sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından hacılara, Gebze Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan hediyeler takdim edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.