Başkan Yaman’dan umre ziyaretleri

Başkan Yaman’dan umre ziyaretleri

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, kutsal topraklara giderek Umre ziyaretinde bulunan ilçe sakinlerini evlerinde ziyaret ederek kutladı.Dilovası...

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, kutsal topraklara giderek Umre ziyaretinde bulunan ilçe sakinlerini evlerinde ziyaret ederek kutladı.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, kutsal topraklara giderek Umre ziyaretinde bulunan ilçe sakinlerini evlerinde ziyaret ederek kutladı. İlçe halkından umre ziyaretlerinde bulunan vatandaşların evlerine konuk olan ve yaşadıkları manevi duyguları paylaşan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, önceki gün Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Özel, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Dursun, Belediye Meclis Üyeleri Efendi Deli, Kemal Kotan ve AKP Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Mahmut Kocabay ile birlikte Umre ziyareti gerçekleştiren vatandaşların evlerine konuk oldu. Kutsal topraklara gidip manevi atmosferden istifade eden ilçe sakinlerini bu ziyareti gerçekleştirmiş olmalarından dolayı tebrik eden Başkan Yaman, “Maneviyatla dolu bir ziyaret gerçekleştiren hemşerilerimizi ziyaret ederek onların bu hayırlı yolculuğundan payidar oluyoruz. Gerçekten insanın kendisini huzur ile kardeşlikle hissettiği bu atmosferi herkes görmeli. İnşallah bu mekânlarda edilen dualar, yapılan ibadetler hürmetine dünyanın, ülkemizin ve şehrimizin selameti daim olur’’ ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.