Başkan yaman’dan öğretmenler günü ziyareti

Başkan yaman’dan öğretmenler günü ziyareti

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Ak Parti Dilovası İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz ile birlikte...

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Ak Parti Dilovası İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz ile birlikte okullara ziyaretlerde bulundu. AKP Dilovası SKM programları kapsamında düzenlenen ziyaretlere Belediye Başkanı Cemil Yaman ve ilçe Başkanı Fazıl Korkmaz’a, ilçe yöneticileri ve SKM program sorumlusu ilçe Mahmut Kocabay eşlik etti.

 

OKULLARI ZİYARET ETTİLER

Ziyaretlerine ilk olarak Mehmet Zeki Obdan İlkokulu müdürü Salih Toltar ziyaret eden Başkanlar, sırası ile Çok Programlı Lise müdür yardımcısı Serkan Uygun’u, İmam Hatip Lisesi müdürü, Murat Abay’ı, Akşemseddin İlkokulu müdürü Şahin Yaşlık’ı, Yahya Kaptan Anadolu Lisesi müdürü Oktay Okyay’ı ziyaret ettiler. Ziyaretlerde öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan Yaman,”Öğretmenler ressam, öğrenciler ise tual’e benzer, ressam tual’e ne çizerse ve nasıl şekil verirse, geleceğimizi aydın ve başarılı yetiştiren de öğretmenlerimizdir. Yeni nesillere yol göstermek ve şekil vermek gibi çok kutsal bir görev üstlenmiş olan öğretmenlerimizin bizim ve geleceğimiz olan çocuklarımızın üzerindeki hakkı inkâr edilemez. Geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusu olan, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum’’ dedi. Yaman, eğitimin destekçisi olduğumuz gibi her zaman öğretmenlerimizin yanındayız, her hangi bir istekleri ve ihtiyaçları olduğunda yardım etmekten memnuniyet duyarım dedi.

GELECEĞİMİZ SİZLERİN ELLERİNDE

 

AKP Dilovası İlçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz ziyaretler sırasında,”Geleceğimiz sizlerin ellerinde, sizlerin emek ve gayretleriyle şekilleniyor. Hepimizin üzerinde emeği olan siz değerli öğretmenlerimizin 'Öğretmenler Günü' kutlu olsun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.