Başkan Yaman’dan hacı ziyareti

Başkan Yaman’dan hacı ziyareti

  Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman hac ibadetini yerine getiren AKP Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Ali İhsan Adıgüzel’in kardeşi...

 

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman hac ibadetini yerine getiren AKP Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Ali İhsan Adıgüzel’in kardeşi Ömer Adıgüzel’i evinde ziyaret etti.

 

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın ziyaretinde AKP Dilovası Belediye Başkan Aday Adayları, Halit Yaşar, Necati Temiz, Yasin Turak ve Ali Toltar, Belediye meclis üyeleri eşlik etti. Hac ibadetini yerine getiren Hacı Ömer Adıgüzel’i evinde ziyaret eden Başkan Cemil Yaman, kutsal topraklarda hac ibadetini tamamlayan Adıgüzel’e 'hayırlı olsun ve Allah kabul etsin' temennilerinde bulundu. Hac vazifesinin İslam'ın önemli şartlarından biri olması dolayısıyla çok önemli olduğunu belirten Başkan Yaman, "Gücü yeten her Müslüman bu kutsal görevi yerine getirmeli,  İnşallah kutsal toprakları ziyaret etmek, herkese nasip olur" dedi. Kutsal topraklarda yaşadıkları anıları misafirleri ile paylaşan Hacı Ömer Adıgüzel, ziyaretlerinden dolayı Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve misafirlerine teşekkür etti ve misafirlerine zemzem suyu ve hurma ikramında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.