Başkan Yaman’dan engellilere müjde

Başkan Yaman’dan engellilere müjde

  Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, engelli ve aileleri ile birlikte yemek programın da bir araya geldi. Engelli vatandaşlarımızın da toplumumuzun...

 

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, engelli ve aileleri ile birlikte yemek programın da bir araya geldi. Engelli vatandaşlarımızın da toplumumuzun ayrılmaz parçası olduğunu söyleyen Başkan Yaman, onlar için her türlü fedakârlığı göstermenin gayreti içinde olduklarını söyledi.

 

Dilovası Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Salih Özer, Dilovası’na bağlı mahalle ve köylerin tamamında 600 civarında engelli vatandaşın olduğuna dikkat çeken Başkan Özer engellilerin sıkıntı ve zorluk çektiği konulara değindi. Hükümetin ve yerel yönetimin son yıllarda engelli vatandaşlara yönelik yaptığı çalışmalara da değindi. Başkan Cemil Yaman, Diliskelesi Mahallesinde bulunan engelliler koordinasyon merkezini şehir merkezine taşıyacakları müjdesini verdi.

ENGELLİLER MERKEZİ TAŞINIYOR

Göreve geldikleri günden bu güne kadar engelli vatandaşların yaşam şartlarında rahatlama olması için birçok çalışmalarının olduğunu belirten Başkan Yaman daha sonra şöyle devam etti: ”Diliskelesi Mahallesi’nde geçen yıl açtığımız engelliler koordinasyon merkezine ulaşımda engelli kardeşlerimiz biraz sıkıntı çekiyor, yönetimdeki arkadaşların talepleri vardı koordinasyon merkezinin şehir merkezinde bir yere taşınması için talepte bulunmuşlardı. Müjdeli haberi vereyim Engelliler merkezimizi sizlerin kolay ulaşabileceği şehir merkezinde güzel bir yere kısa zaman içerisinde taşıyacağız " dedi.

 

ENGELSİZ BİR DÜNYA DİLİYORUM

 

Dünya Engelliler günü münasebeti gecede, amacımız Engelsiz bir dünya, engelsiz bir şehir kurmaktır. Biz daha 5 yaşını doldurmamış sıkıntı ve sorunları olan bir ilçeyiz, ama her geçen gün engelleri adım adım aşıyoruz ve yaşam kalitesi daha güzel bir ilçe olması için mücadele ediyoruz.  Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engellerin kaldırılması ve kaldırmak dileği ile gününüzü kutluyorum. Engelliler ve aileleri ile tek tek ilgilenen Başkan Yaman vatandaşların çeşitli konularda sorularını da cevapladı. Başkan Yaman, onlarla birlikte olmanın huzurunu taşıdığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.