Başkan Yaman Tavşancıllı gençlerle buluştu

Başkan Yaman Tavşancıllı gençlerle buluştu

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman önceki gün Tavşancıl'da gençlerle bir araya geldi. Yaman, Tavşancıl'da yapımı tamamlanmak üzere olan Gençlik...

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman önceki gün Tavşancıl'da gençlerle bir araya geldi. Yaman, Tavşancıl'da yapımı tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezi ve Tavşancıl Sosyal Tesisinde gençlerle bir araya gelen yaman, 4,5 yıllık çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi.

TAVŞANCIL EVLERİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Dilovası'nda daha önce başlattıkları ‘Güzel evim, güzel kentim’ projesini önümüzdeki yıl daha da genişleteceklerini ifaden Başkan Yaman, “Dilovası'nda boyasız ev kalmayacak. Bu çalışmanın bir başka ayağı olarak da Tavşancıl'da önemli bir çalışma yapacağız. Kent estetik kurulu oluşturarak Tavşancıl tarihi evlerinin yeniden hayata geçmesi için çalışmalarımızı önümüzdeki dönem yapacağız” diye belirtti.

TAVŞANCIL CANLANACAK

Tavşancıl ile ilgili bazı çalışmalarına da değinen Başkan Yaman, "Tavşancıl'ın ticari hayatının canlanması için eski Tavşancıl Belediyesi binasının Gümrük Müdürlüğü ile yapılan protokol ile burada hizmet vermesi için çalışmalarımız bitirdik. İnşallah Gümrük Bölge Müdürlüğü buraya geldikten sonra Tavşancıl daha hareketli ve canlı olacaktır. Tavşancıl için yeni projelerimiz var. Tavşancıl'ın üstlerinde ki alana büyük bir mesire alanı yapmayı düşünüyoruz. Bu mesire alanı ile Tavşancıl ayrıca canlanacaktır. Dilovası ilçe Gençlik Spor Müdürlüğü binasını Tavşancıl'da yapacağız. Tavşancıl'da ki stadımızı hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu.

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

 

Gençlere önem verdiğini söyleyen Yaman, "Hükümet, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi aynı çizgide olmasaydı kentimize bu kadar hizmet gelemezdi. Biz göreve geldiğimizden bu güne kentimize çok büyük hizmetler yapıldı. Kentimiz bu dönem içerisinde 250 milyonluk yatırım aldı. Eksiklerimiz vardır. Önümüzdeki dönem bu eksikliklerimizi inşallah gidereceğiz. Biz gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimize yatırım yapıyoruz. Gençlerimize güveniyoruz. Bizim bütün gayemiz sizlerin daha iyi yaşam koşullarında daha iyi bir kentte yaşamasıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.