Başkan Yaman din görevlileri ile buluştu

Başkan Yaman din görevlileri ile buluştu

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, din görevlileri ile yemekte buluştu. Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçe müftülük çalışanları,...

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, din görevlileri ile yemekte buluştu. Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçe müftülük çalışanları, imamlar, müezzinler ve Kur’an kursu eğitmenleri ile önceki gün yemekte bir araya gelen Başkan Yaman, “Din görevlileri, toplumun en önemli şahsiyetleridir’’ diye konuştu.

 

Dilovası Tepecik Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Muhyettin Gültekin, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Dursun, ilçe müftüsü Resul Haksöyler ve ilçe müftülük personeli katıldı. Konuşmasına Belediye Başkanı Cemil Yaman’a teşekkür ederek başlayan Haksöyler ‘’Belediye Başkanımız bizleri yemeğe davet ederek onurlandırmıştır. Kendisine teşekkür ediyoruz. Başkanımız böylesi programlarda bizleri unutmuyor, herhangi bir programımız olunca iştirak ediyor, yanımızda oluyor’’ dedi. Başkan Yaman da konuşmasında, “İmamlar, toplumumuzun en önemli eğitimcileridir. Onlar, halk arasında eğitimi üstlenmiş ve dinimizin doğru anlaşılması için çaba harcamışlardır. Belediye olarak ilçe müftülüğümüzün her daim yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Davetimize katılıp bizleri onurlandıran ilçe müftüme, siz değerli müftülük çalışanları, imamlar ve Kur’an kursu hocalarıma çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.