Başkan Yaman, aday adaylık başvurusunda bulundu

Başkan Yaman, aday adaylık başvurusunda bulundu

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, yeniden belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. AKP Dilovası İlçe Binasında gerçekleşen...

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, yeniden belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. AKP Dilovası İlçe Binasında gerçekleşen başvuru programına katılım yoğundu.

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın Aday adaylık başvuru programına AKP Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Nalbant, Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, Dilovası Belediye Başkan Aday Adayları, Mahalle Muhtarları AKP Mahalle başkanları ve partililer yoğun katılım sağladı.

SÖZ DİLOVASI HALKININDIR

 

Başvuru sonrasında bir açıklama yapan AKP İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, şu ana kadar 8 kişinin belediye başkanlığı için başvuru yaptığını belirterek, "Hangi kardeşimiz aday olursa olsun teşkilatlar olarak herkesin arkasındayız. Belediye Başkanımız Sayın Cemil Yaman’ın yapmış olduğu başvurundan dolayı kendisini kutluyorum ve başarılar diliyorum" dedi. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ise "Yerel seçimlere tüm herkese hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasinin güzelliği katılımcı olmasıdır. AK Parti çok büyük bir ailedir. Dosyamı dün akşam hazırladım herkes burada bu bizim birlik ve beraberliğimizin göstergesidir. Dilovası’na birçok hizmet yapıldı. Bu saatten sonra söz Dilovası halkınındır. Tüm aday adayları arkadaşlarıma başarılar diliyorum "diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.