Başkan, Spor Projelerini Sky Türk’te anlatacak

Başkan, Spor Projelerini Sky Türk’te anlatacak

Başkan Karaosmanoğlu, Belediyesi’nin spor projelerini ve Kağıtspor akademi projesinin son durumu, 30 Kasım Cumartesi günü Sky Türk ekranlarında anlatacak. Kocaeli...

Başkan Karaosmanoğlu, Belediyesi’nin spor projelerini ve Kağıtspor akademi projesinin son durumu, 30 Kasım Cumartesi günü Sky Türk ekranlarında anlatacak.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sky Türk ekranlarında canlı yayında, geçtiğimiz ay startı verilen “Kağıtspor Akademi” projesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin spor politikaları hakkında bilgi verecek. Ünlü spor spikerlerinden Elif Şenyılmaz’ın hazırlayıp sunduğu programa Kağıtspor Akademi Projesi’nin eğitimcisi spor bilimleri uzmanı Prof. Dr. Turgay Biçer ile konuk olacak olan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan spor tesisleri ve spor projelerinin detaylarını canlı yayında anlatacak.

 

CANLI YAYINA KONUK OLACAK

 

2004 yılında amatör spor kulüplerine yönelik başlatılan ve bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan malzeme yardımı konusunda da Başkan Karaosmanoğlu, ekranları başındaki vatandaşları bilgilendirecek. Kocaeli’de yapılan Ulasal ve Uluslararası sportif organizasyonlarına da değinecek olan Başkan Karaosmanoğlu, Kağıtspor’un başarıları hakkında da izleyenleri bilgilendirecek. Sky Türk ekranlarında yayınlanacak olan Spor Keyfi programı, 30 Kasım Cumartesi günü saat 14.15’de canlı olarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.