Başkan Köşker Gençlerin Her Zaman Yanında

Başkan Köşker Gençlerin Her Zaman Yanında

Yücel Boru Fen Lisesi öğrencilerinin Nagehan Malkoç eğitmenliğinde gerçekleştirdiği sabah sporuna katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Spora ve sanata önem verin.

spor-1.jpgspor-2.jpgspor-3.jpgspor-4.jpgSpor yapan gençler sağlıklı, sosyal ve derslerinde başarılı olur. Bir spor dalı ve sanat dalıyla ilgilenen bir genç kolay kolay kötü alışkanlıklar edinmez” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yücel Boru Fen Lisesi öğrencilerinin Nagehan Malkoç eğitmenliğinde gerçekleştirdiği sabah sporuna katıldı. Bayrak töreni sonrası müzikle beraber sabah sporu ile güne başlayan gençlerin oldukça keyifli olduğu gözlendi. Nagehan Malkoç eğitmenliğinde gerçekleşen sabah sporuna Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran katıldı.

SPORA VE SANATA ÖNEM VERİN

Gençlerle sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında sporun hayatlarının her alanında kendilerine fayda sağlayacağı vurgusunu yaptı. Başkan Köşker, “Siz değerli gençlerimiz bizlerin yarınlarısınız.  Spora ve sanata önem verin. Spor yapan gençler sağlıklı, sosyal ve derslerinde başarılı olur. Bir spor dalı ve sanat dalıyla ilgilenen bir genç kolay kolay kötü alışkanlıklar edinmez.

KÖŞKER’DEN KAPALI SPOR SALONU MÜJDESİ

Bizler de sezilerin kötü alışkanlıklar edinmenizi istemiyoruz. Sağlıklı bir geleceğimiz olsun istiyoruz. Bu anlamda da elimizden gelen çalışmayı ve desteği yapıyoruz. Sizlere buradan güzel bir haber de vermiş olayım. Bahçenizin alt bölümündeki alanı kapalı spor salonu yapacağız ve bu alanda her türlü hava koşullarında sporunuzu yapma imkanı bulacaksınız. Sizler bizlerin kıymetlilerisiniz ve yaptığımız her hizmette sizleri düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan köşker sporun ardından öğrencilere ikramda bulunarak elma ikram ederek sınıflarına uğurladı.

spor-5.jpgspor-6-(2).jpgspor-7.jpgspor-8.jpgspor-10.jpgspor-11.jpgspor-12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.