Başkan Karaosmanoğlu amatörü önemsiyor

Başkan Karaosmanoğlu amatörü önemsiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, amatör kümede mücadele eden ve altyapıdaki atılımlarıyla minik sporculara hizmet eden Hisareynspor futbol takımının antrenmanına konuk oldu.

Çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara hazırlamak için tesisleşme noktasında çok büyük atılım yaptıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, bu desteğin katlanarak süreceği mesajını da ifade etti.

“OKULUNUZA VE TAHSİLİNİZE DİKKAT EDİN”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’in de hazır bulunduğu sürpriz ziyarette, eğitimin önemine vurgu yapan Karaosmanoğlu, minik sporculardan derslerini ihmal etmemelerini isteyerek, “En güzel tesisleri sizler için yapmaya devam edeceğiz. Futbol, sizler için bir meslek olmayabilir. Okulunuza ve tahsilinize dikkat edin. Ahlaklı ve karakterli güzel insan olmalıyız. Spor, bu alışkanlıkları disiplinli bir şekilde sizlere kazandıracak” dedi.

“KAMPLARIN SAYISINI ARTIRMADA YENİ ATILIMLAR YAPIYORUZ”

Kötü alışkınlıklardan ve özellikle sigaradan uzak durulmasını sporculardan isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sizleri seviyor ve önemsiyoruz. Kulüp başkanımıza sizlere verdiği destek ve katkı için çok teşekkür ediyorum. Burası sizin için bir okuldur. Derslerinize çalışın ve hocalarınızın dediğini muhakkak yapın. Büyükşehir Belediyesi olarak spor alanlarının çoğalması ve gençlik kamplarının sayısını artırmada yeni atılımlar yapıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Sürpriz ziyaret çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.