BAŞKAN KARABACAK ESNAFI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KARABACAK ESNAFI ZİYARET ETTİ

  Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, beraberinde meclis üyeleri ve gençlik kollarıyla birlikte Aşıroğlu Caddesi’ndeki esnafı ve Osmangazi...

 

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, beraberinde meclis üyeleri ve gençlik kollarıyla birlikte Aşıroğlu Caddesi’ndeki esnafı ve Osmangazi Mahallesi’nde kurulan Salı pazarını ziyaret ederek, değişik konularla ilgili görüş alışverişinde bulunup, esnafın istek ve taleplerini dinledi. Belirli periyotlar halinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde esnafın ve vatandaşın yoğun İlgisiyle karşılaşan Başkan Karabacak, görev yaptıkları süre boyunca toplumun her kesiminden farklı insan gruplarıyla bir araya gelip, vatandaşın kent yönetimine katılımını sağlamak amacıyla görüş alışverişinde bulunduklarının altını çizerek, bu doğrultuda projelerine yön verdiklerini söyledi.

 

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

 

 

Ziyarette Başkan Karabacak’a istek ve taleplerini ileten esnafa belediye olarak yasal çerçevede her türlü konuda yardımcı olma gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Karabacak, esnafın kendini sürekli yenileyerek iş hacmini artırabileceğini söylerken, projeleri arasında yer alan Osmangazi Köprüsü’nün Beylikbağı’na bağlanmasıyla birlikte bölgedeki sirkülasyonu önemli derecede artacağını, bununda iş hacmini artıracağını ifade etti. Esnafa bol kazançlar dileyen Başkan Karabacak, vatandaşlardan zaman zaman kendilerine ulaşan kaldırım işgalleri konusunda esnaftan daha duyarlı olmalarını isteyerek, her kesimin karşısındakinin hakkına saygı göstermesi gerekliliği üzerinde durdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.