Başkan Demirci’nin gündemi yatırımlar

Başkan Demirci’nin gündemi yatırımlar

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, hafta içi katıldığı birçok etkinlik ve çalışmanın dışında hafta sonunu da yoğun bir program uygulayarak yatırımlara ayırdı.

Belediye içi programları dışında her zaman projelerin başında olan, yapılan her bir yatırımı birebir takip eden başkan Demirci, yoğun bir hafta sonu programını geride bıraktı. Açılış ve ziyaretlerin olduğu hafta sonu programında belediye yatırımlarına da ağırlık veren ve ilk değerlendirmesini kısa bir süre sonra hizmete sunacakları Trafik eğitim Parkı’nda gerçekleştiren Demirci, projenin bu ay içerisinde tamamen bitirileceğini belirtti. Trafik Eğitim Parkı ile ilçede ve bölgede önemli bir yatırımı yerine getirdiklerini vurgulayan Demirci, projenin maliyetinin yaklaşık olarak 2,5 Milyon Lirayı bulduğunu söyledi.

KOCAELİ’NİN EN BÜYÜK KÜLTÜR SALONU

Yatırım turunun yanı sıra üstyapı çalışmalarına da ağırlık veren Demirci, hava şartlarının iyi olduğu her gün üstyapıda hamleler gerçekleştirdiklerini söyledi. Emek ve İnönü Mahallelerinde devam eden çalışmaların yanı sıra Akse Mahallesi’nde Trafik Eğitim Parkı çevresindeki üstyapı çalışmalarını da inceleyen Demirci, hafta sonu programında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi içerisinde devam eden çalışmaları da değerlendirmeyi ihmal etmedi. Şevki Demir, Kocaeli’nin en büyük Kültür Merkezi olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nin içerisindeki dev konferans ve kültür salonunun tamamlanmak üzere olduğunu aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.