BAŞKAN AYDIN SİTEM ETTİ

BAŞKAN AYDIN SİTEM ETTİ

 Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Antalya’nın en üst düzey otellinde 580 kişilik dev bir organizasyonu 4.kez düzenleyerek bu alanda büyük...

 

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Antalya’nın en üst düzey otellinde 580 kişilik dev bir organizasyonu 4.kez düzenleyerek bu alanda büyük fark yaratan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın  bazı kulüp temsilcilerine de sitemde bulundu.

 Başkanı Aydın, “Bizler hep bir çekişme içerisindeyiz. Bugün neden burada olduğumuzu herkes kendine sorsun. Biz kulüp yöneticileri olarak çok sıkılıyoruz nedense. Bize sabredeceğiniz vakit 2 saat. Bu konuşmaları dinlemek bize zulüm geliyor. Hani biz büyük bir aileydik ? Kusura bakmayın arkadaşlar kimse kimseye kızmayacak. Kim konuşursa burada dinleyeceğiz. Burada bir emek var. Bir mücadele var. Biz bu emeğin karşılığını vereceğiz ki karşılığını belediye başkanlarımızdan talep edebilelim. Biz maalesef sabredemiyoruz. 24 saat içerisinde 3 saatinizi bu toplantıya ayıracaksınız çok mu? Çok değil arkadaşlar. Ben salona girip çıkan, dışarıda sohbet eden arkadaşları görünce üzüldüm arkadaşlar. Bu arkadaşları burada tutamıyorsam hata benimdir. Biz bundan sonraki süreçte almamız gerekli önlemleri alırız. Bu şekilde bir konuşma yaptığım için kusura bakmayın. Bu toplantıya herkes saygı duymak zorunda” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.