Başkan adayıyım diyenleri uyardı

Başkan adayıyım diyenleri uyardı

İlçe Danışma Meclislerine Kartepe’den başlayan AK gönüllüler, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda Kartepe ve AK Parti olarak bir kere daha birlik ve beraberlik mesajı verildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

60.Genişletilmiş Danışma Meclis’inin ev sahipliğini İlçe Başkanı Mustafa Kocaman yaparken; AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım, Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, il yöneticileri ve birçok partili katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan programın açılış konuşmasını AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman yaptı

YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ

Programda konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise şu açıklamalarda bulundu: “24 Haziran seçimlerinde bize teveccüh gösteren aziz milletimize ve canla başla çalışan teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Tüm ekibimizle bir bütün olduk. Biz milletin ve vatanın dertlisiyiz. AK Parti’yi AK Parti yapan bu dertli halimizdir. Şimdi yeni bir seçim heyecanındayız. Bizim kadrolarımız 24 Haziran seçimleri sonuçlarından ders çıkaracak ve yerel seçimlerde destan yazacaktır. Çalmadık kapı, tutmadık el bırakmadan çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz. İktidarda kalmanın gücü yerellerden geçer.

BAŞKAN ADAYLARINI UYARDI

Bizde makam ve koltuk kavgası olmaz. Bizim için önemli olan davamızdır. Genel Merkezimiz tarafından açıklanan net bir seçim takvimimiz yok. Bazıları çıkıp adayım diyor. Başvurunuzu yaptınız mı? Yapamazsınız çünkü takvim yok. Genel merkezimiz adaylarını açıklayana kadar 13 belediye başkanımızın haklarını korumalıyız. Kartepe’de olduğumuz için söylemiyorum ama farz edelim başkanlarımız değişti. Yeni olacak başkanımız şunu bilmeli ki AK Partili bir başkanın yerine gelecekler. Bunu unutmamalıyız. Gülü incitmemeliyiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.