Başka yerde yok: Şeffaf  belediye dijital beyaz masa

Başka yerde yok: Şeffaf belediye dijital beyaz masa

SP Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu, proje ve aday tanıtım toplantısı öncesi ipuçları verdi. Şeffaf belediyecilik projesinin hiçbir yerde olmadığını, beyaz masa dâhil dijital belediyecilikle hizmete erişimin kolaylaşacağını söyledi

Bir önceki basın toplantısını 09 Şubat Cumartesi günü destekleyip o toplantıda seçim döneminde basın toplantılarını sık aralıklarla düzenleyeceklerini söyleyen Yusuf Aksu, 11 gün aradan sonra bu sefer 20 Şubat’ta basının önüne, 19 Şubat’ta açıklanan belediye meclis üyesi adaylarının büyük kısmıyla çıktı. 24 Şubat Pazar günü saat 17.00’de Çayırova Spor Salonu’nda görkemli bir aday tanıtım ve proje açıklama toplantısına hazırlanan Aksu yine Hacıoğlu Lahmacun Çayırova’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda projelerine dair ipuçları da verdi.

En büyük projelerinin şeffaf belediyecilik olduğunu tekrarlayan Aksu, “Şeffaf belediyeciliği slogan olarak kullananlar var. Pazar günü detaylarını açıklayacağımız şeffaf belediyecilik projesi, hiçbir yerde yok” dedi. .

BİR AYLIK ÇALIŞMA ÜRÜNÜ

Basın toplantısında ilk sözü ilçe yönetiminden, Çayırova Belediye Meclis Üyesi ve adayı Zeki Özçelik aldı. Özçelik belediye meclis üyesi adayları listesine ilişkin değerlendirmesinde geniş bir ekibin bir ay süren titiz bir çalışmasıyla bir liste oluşturduklarını kaydetti.

Detaylar yarın..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.