Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

BAŞIN DÜŞERSE DARA İLKER ÇAKIR’I ARA !

BAŞIN DÜŞERSE DARA İLKER ÇAKIR’I ARA !

Gebzespor’da 2009 yılından 2019 yılına kadar tam 13 Başkan görev yapmış.

Sıralama hatası yada yoğun kongrelerden dolayı atladığım isimler olabilir sıralayalım;

Ali Rıza Demirçeviren, Fevzi İlhanlı, Fatin Engin Eyüpoğlu, Abbas Sır, Caner Pesen, Can Sönmez, Yavuz Unsur, İbrahim Türkmen, İlker Çakır, Yusuf Öztürk, Abbas Sır, İlker Çakır.

10 yıl içinde ortalama her 9 ayda bir kongre yapmış Gebzespor.

Bu Türk futbol tarihinde bir rekor dahi olabilir.

Başkanlar değişmiş Gebzespor'da hiçbir şey değişmemiş, dolayısıyla 9 ay sonra yeniden kongrelerde buluşmamak için daha önce yapılmayanları yapmak gerek.

 

Futbolcuların bile aynı tesisler içinde 6 ayda ancak kaynaştığı 1-2 yıl içinde istikrarı yakalayıp tesadüfler hariç ancak 3 yıl sonra başarılı olabildiği futbol dünyasında bu kadar yoğun kongre ve karmaşa yaşamak Gebzespor’un ana sorunudur.

İlker Çakır en az minimum 5-6 yıllık bir plan- program belirlemesini umutla bekliyoruz. Gebzespor’un sorunu istikrar, planlama ve kararlılıktır. Bu istikrarı ve planlamayı belirleyecek kişilerde alanında profesyonel, kişiliğinde şeffaflık duygusu olmak zorundadır.

Günü birlik heyecan, anlık sevinçlerden ziyade uzun vadeli mutluluk ve huzur Gebzespor’un en temel ihtiyacıdır.

İlker Çakır’ın başkan olduğu dönemlerde; 1-2 isim hariç iyi niyetini su istimal eden hoca kılıklı, spor adamı müsfetteleri Gebze’nin ve Gebzespor’un bir daha yanından geçmediler. Alacaklarını aldılar arkalarına bakmadan gittiler. Yüzleri de yok

İşte bu tip futbol dünyasının samimiyetsiz çakallarını Gebzespor armasının kenarından bir daha geçirmemek gerek.

En önemli görevde yeni yönetime düşüyor.

Yanınızda İlker Çakır gibi bir velinimet var. Ondan isteklerimiz ve temennilerimiz günü kurtarmaya değil de geleceği kurtarmaya yönelik olmalı.

Şeffaf olmak, Gebzespor için çalışmak ve üretmek uzun vadede Gebzespor’u halkla bütünleştirip yeniden sportif başarılara uzanmasını sağlayabilir. İlker Çakır başkanlığındaki yeni yönetim Gebzespor camiasına hayırlı olsun.Umarız yıllarca kongre yüzü görmeyen bir camia oluruz.

Bu yazı toplam 8565 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi