Başbakan'dan üniversiteye teftiş

Başbakan'dan üniversiteye teftiş

 Öğrenci Kollektifleri, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Umuttepe Yerleşkesi'nde çok ilginç bir eylem gerçekleştirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan...

 

Öğrenci Kollektifleri, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Umuttepe Yerleşkesi'nde çok ilginç bir eylem gerçekleştirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Nuri Alço maskesi takan, padişah kıyafeti giyen öğrenciler kızlı-erkekli tartışmalarını mizahi yönden ele aldı. Maskeleri takan, padişah kıyafeti giyen öğrenciler yerleşke içerisinde dolaşamaya başladı.

 

ENGEL OLAMAYACAK

 

Beraberindeki grupla ilk olarak yemekhaneye giren üniversiteli gençler, kızlı-erkekli oturulan masalara giderek kamuoyunda yaşanan kızlı erkekli tartışmalarını mizahi yönden eleştirdi. Masaları dolaşan gençler daha sonra basın açıklamasında bulundu. Açıklamayı okuyan Arman Çağan Yazıcı, “Recep Tayyip Erdoğan'ın sürdürdüğü saldırılara farklı bir açıdan cevap vermek istedik. Tayyip artık bizim içinde yaşayamayacağımız bir iktidar yaratmak istiyor. Biz kızlı-erkekli ders çalışıp, eğleneceğiz ve buna da Recep Tayyip Erdoğan engel olamayacak” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.