Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

Balık Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Güneş/Plüton etkileşimi ile hem özel hayatınız hem de sosyal çevre ilişkilerinde krizler söz konusu olacak. Bu krizlerin nedeni ego...

 

Bu hafta Güneş/Plüton etkileşimi ile hem özel hayatınız hem de sosyal çevre ilişkilerinde krizler söz konusu olacak. Bu krizlerin nedeni ego mücadelesi olabileceği gibi finansal konular yüzünden de olabilir.

Özel hayatınızda ya da çocuklarınızla ilgili hiçbir konuyu takıntı haline getirmemenizde yarar var. Size keyif verecek bir hobi bulmalı ve kendinizi şımartmalısınız. Sizi strese sokacak her türlü ortamdan uzak durmanızda yarar var. Hafta boyunca arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi kritize edebilir, sorgulayabilirsiniz. Bir takım mantıklı çıkarımlar yapma ihtiyacınız artabilir.

Dostlarınızla ve arkadaşlarınızla iş yapmak, ortaklık kurmak için de hafta boyunca hiç uygun değil. Gittiğiniz dernekler, kulüpler var ise oradaki insanlarla da münakaşa içine girmemeye özen gösterin. İş konularında ise özellikle hafta sonuna doğru sizi tatmin ve mutlu edecek gelişmeler söz konusu olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.