Balık Burcu (19 Şubat- 20 Mart):

Balık Burcu (19 Şubat- 20 Mart):

 Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Bu Dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle...

 

Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Bu Dolunay sizlerin finansal konularınızın üstüne adeta projeksiyon tutacak. Özellikle finansal konularla ilgili güzel ve keyifli haberler alabilirsiniz. Yaptığınız, uğraştığınız iş ile ilgili yeni kazanç kapıları, yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.

Yalnız bu Dolunay sizlerin iş yükünü biraz daha arttırabilir, yeni görev ve sorumluluklar alabilirsiniz. Bu Dolunay sadece parasal anlamda değil, sahip olduğunuz eşyalarınızla ilgili de olacaktır. Bir süredir almayı planladığınız yüklü meblağlı bir şey için atılım yapabilirsiniz. Mars/Plüton etkileşimi ile de eğer ki hayatınızda biri yok ise bu etkileşim ile arkadaşlarınızın çöpçatanlık hizmetinden yararlanarak birileri ile güçlü, tutkulu ilişkilere başlayabilirsiniz.Yeni ortaklık teklifleri gelebilir, arkadaşlarınızla ortak bir takım girişimleriniz olabilir.

Venüs/Plüton etkileşimi ile bu hafta partnerinizle, ortağınızla veya ilişki içinde olduğunuz kişi ile ego mücadelesine girebilirsiniz. İlişkinizi, özel hayatınızı toparlamak, isteklerinizi net bir şekilde dile getirmek için çok uygun bir hafta. Eğer davetler, organizasyonlar olursa kaçırmayın. Eros aşk oklarını bu hafta sizler için hazırladı bile!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.