BALIK 19 Şubat - 20 Mart

BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Yeniay’ın etkisi ile başladığınız bu hafta sizler için kariyer hayatınıza önemli ivmeler katmanız gerektiğini söylemektedir. Üstlerinizle olan iletişimlerinize...

Yeniay’ın etkisi ile başladığınız bu hafta sizler için kariyer hayatınıza önemli ivmeler katmanız gerektiğini söylemektedir. Üstlerinizle olan iletişimlerinize dikkat etmeniz de fayda var. Yapılan bazı hatalar ve yanlışların çok daha göze batıp ortaya çıktığı kadar dikkatli ve çalışkan tavrınızla da göz doldurabilirsiniz. Bu sizin tavrınızla ilgili olacaktır.

Haftanın ilk günleri kariyerde meydana gelen gelişmelerinizi iyi yönde aşmanın tek nedeni kendinizi açıkça ifade etmenizden geçiyor.20 Aralıkta sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizdeki söylemlere dikkat etmelisiniz.

Satürn’ün gezegenin yay burcundan ayrılmasıyla uzun zamandır alamadığınız nefesi sizlere verecek ve sıkıntıları daha koruyucu bir şekilde atlatmanızı sağlayacak. Gezmek, tozmak, seyahat etmek, ufak gezi programları sizlere bu hafta iyi gelecektir. Bu tarz davetlerin aranılan isimlerinden olacaksınız. Yakın çevrenizden ve akrabalarınızdan da destek göreceğiniz bazı olaylar yaşayabilirsiniz.

Haftanın Mottosu:

Yaradan size her şeye dayanabilecek bir vücut verdi. İkna etmeniz gereken zihninizdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.