BALIK 19 Şubat - 20 Mart

BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Haftanın ilk günleri finansal akışlarınızı düzene koyabileceğiniz ya da eksiklikleri tamamlayabileceğiniz bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Karşınıza...

Haftanın ilk günleri finansal akışlarınızı düzene koyabileceğiniz ya da eksiklikleri tamamlayabileceğiniz bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkan yeni fırsatlarla borç alacak dengesi artık daha rahat kuruluyor olacak. Hafta ortasında geçmiş hatalarınıza bir sünger çekip hayallerinizin peşinden koşmak isteyeceğiniz başlangıçlar yapabilirsiniz.

Kendinizi iyi hissedeceğiniz seçenekleri hayatınıza çekebileceğinizin farkına varabileceksiniz. Rüyalarınız bu hafta size bu anlamda yardımcı olacaktır. Ev değiştirmek ve ev almak, satmak gibi bazı konular gündeme gelebilir.

Ailenizin sizden isteklerinin fazla olması ya da sizin bu şekilde hissetmeniz ilişkilerinize zarar verebilir. Hafta sonu kariyer beklentilerinizi değiştirip uzun vadeli kararlar alabilirsiniz.

Haftanın Mottosu:

Başkasının yardımıyla ısınacak kadar üşüme. Soğuk her tür kumaştan içeri girse de, gerçek ve bilge insanın ruhuna girip içerdeki ateşi söndüremez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.