BALIK 19 Şubat - 20 Mart

BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Haftanız Dolunaydan aldığınız enerjilerle başlayacak sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu haftabaşında aile hayatınızın konuları iş sorumluluklarınızla...

Haftanız Dolunaydan aldığınız enerjilerle başlayacak sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu haftabaşında aile hayatınızın konuları iş sorumluluklarınızla çakışabilir. Duygusal olarak çabuk demoralize oluyorsunuz. Siz herşeye net baktıkça hayatınızdaki gizemler ve sizi aşağıya çeken durumlar aydınlanabilir. Kafa karmaşıklıklarından, kendinizi kandırmaktan uzak durmalısınız. Bu hafta genel olarak önemli işlerinizin üzerine gitmelisiniz. Çarşamba günü daha önceden konuşulmuş işlerinizin yükümlülükleri devreye girebilir.  

Kariyerinizdeki iş sorumluluklarınızı yerine getirmeli, eksik veya tamamlanmamış konuları bitirmeye ve gözden geçirmeye çalışmalısınız. Haftasonu itibarıyla enerjinizi seyahatlere, daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işlere, büyük olaylara çevireceksiniz. Yurtdışı seyahatleriniz veya işlerinizde enerjinizi daha rahat kullanabilirsiniz. Bu alanlarda mücadeleleriniz olsa bile, şanslarınız ve fırsatlarınız da olacak. Pazar günü ise, iş ilişkileriniz, toplum önü bağlantılarınızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.