BALIK 19 Şubat - 20 Mart

BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Bu hafta maddi gelirleriniz ve kazanımlarınız ile ilgili bazı süreçlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Tahsil etmeniz gereken ve planladığınız ödemelerle...

Bu hafta maddi gelirleriniz ve kazanımlarınız ile ilgili bazı süreçlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Tahsil etmeniz gereken ve planladığınız ödemelerle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkan giderlerle planladığınız bazı ödemeler de gecikmeye ve sekteye uğrayabilir.

Stres ve sıkıntı yaratan sorunlarla baş etmek durumunda kalabilirsiniz. Bunun yanında sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde güzel zamanlar, paylaşımlar sizi mutlu edecektir. Arkadaşlık ilişkilerinizin sınavdan geçmesi sosyal kimliğinizi pekiştirecek ve bu da sizi mutlu etmeye yetecektir.

Merkür’ün seyahati sizi iletişimsel konularda güç kazanmaya doğru itecektir. Bu hafta sizin için önemli olan görüşmeler ve konuşmalar yaşayabilirsiniz. Sonuçlandırmak üzere beklediğiniz haberler ve süreçlerin netlik kazanmasıyla kendinizi iyi hissedebilirsiniz. İletişimde bu kadar aktif bir süreçten geçerken, konuştuğunuz konularda sadece iletişimin açık olmasına dikkat etmelisiniz. Meraklı tavırlar ve boş konuşmalar, ilişkileri sıkıntı yaratan noktaya getirebilir.

Haftanın Mottosu:

“Kalbinizi çitin üzerinden atın, geri kalanlar onu izleyecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.