BAL'a katılım son başvuru tarihi 19 Temmuz

BAL'a katılım son başvuru tarihi 19 Temmuz

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 10. sezonu düzenlenecek olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'e katılma hakkı bulunan kulüplerin, katılım belgelerini en geç 19 Temmuz 2019 tarihine kadar göndermeleri gerekiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 10. sezonu düzenlenecek olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'e katılma hakkı bulunan kulüplerin, katılım belgelerini en geç 19 Temmuz 2019 tarihine kadar TFF Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanı'na göndermeleri gerekiyor.
160 TAKIM MÜCADELE EDECEK
Spor Toto BAL'a 2019-2020 sezonunda 160 takımın katılma hakkı bulunuyor. Bu takımlardan 84'ü Spor Toto BAL'da kalan, 67'si yerel amatör liglerden Spor Toto BAL'a çıkma hakkı kazanan ve 8'i TFF 3. Lig'den düşen, 1'i ise FIFA Disiplin Kurulu kararı ile TFF 3.Lig'den bir alt lige düşürülen takımlardan oluşuyor.2019-2020 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'e katılma hakkı bulunan kulüplerin katılım belgelerini en geç 19 Temmuz 2019 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanı'na  göndermeleri gerekiyor.
İLİMİZDEN 6 TAKIM BULUNYOR
Yeni sezonda BAL’da ilimizi 6 takım temsil edecek. 3. Lig’den düşen Körfezspor ve Gebzespor, Amatör Süper Lig’de şampiyon olan Kullar İlimtepe FK ve Karamürselspor ile geçen sezon ligde kalan Başiskele Doğantepespor ve Çayırovaspor yer alacak. İlimiz takımlarını üçerli iki ayrı grupta olması bekleniyor. 2019-2020 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig gruplandırma ve statüsü, lige katılacak takım sayısının kesin olarak belirlenmesi ve saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.