BAHRİ YAVUZ’DAN DEVAM SİNYALİ

BAHRİ YAVUZ’DAN DEVAM SİNYALİ

Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

İftar sonrasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Bahri Yavuz, 14 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongrede aday olup olamayacağı ile ilgili kesin bir ifade kullanmadı.
Yavuz, “Biz eğer devam edeceksek bu kulübün dertleri çözülüyorsa devam edeceğiz. 20 milyonluk bütçeyi oluşturabiliyorsak… 14 Haziran’a kadar göreceğiz bunu. Şehirle, STK’sıyla, taraftarlarıyla, genel kurulla bu bütçeyi oluşturabiliyorsak devam edeceğiz” dedi. Imperial Park Otel’de yapılan iftarda, Kocaelisporlu yöneticiler Sait Ertuğ, Çağrı Alpaslan, Sinan Güneri, Cumhur Kesemenli, Ceyhun Hoşdil, Mesut Volkan Sezgin, Hakan Coştu, Barış Yavuz ve İsmail Kolaylı da hazır bulundu. Başkan Bahri Yavuz’un detaylı açıklamaları şu şekilde:

“POPÜLER KÜLTÜRE TESLİM OLMADIK”

“Öncelikle hepinize teşekkür ederim, ayağınıza sağlık. 2017 Kasım’da KEV aksiyonumuz sonlandı. Kocaelispor’un kurtuluş hikayesi burada başladı. 5 sene boyunca ülkede çok fazla örneği olmadan bir yönetim anlayışı olduğunu düşünüyorum. Popüler kültüre teslim olmadan bir mücadele verdik. Spor Türkiye’de hak ettiğinden fazla değer görüyor. Futbol harika bir oyun ama sadece Türkiye gibi ülkelerde ölüm savaşı haline getirilmiş”

“BASİTE İNDİRGEMEMELİYİZ”

“Avrupa’da sosyal bir organizasyon. Kitlelerin aileleriyle keyifle vakit geçirdiği, şehirlerini marka haline getirdiği bir organizasyon. Ülkede futbol 3,5-4 kulübün üzerine kurulmuş ve bunlara endekslenmiş. Olay sadece sportif başarıyla odaklanmış. Başarının kıstaslarını basite indirgemeye lüksümüz yok. Biz inandığımız, doğru olduğunu düşündüğümüz, Avrupa’daki örneklerine göre yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptınız mı diye soracaksanız, yapmadık”

“KONUŞARAK 2 AYDA 1 MİLYON ÖDEMEK KOLAY”

“Vergi borcumuzu ödemek zorundaydık. Dünya’da hiçbir yönetici böyle bir fırsat varken risk almaz. Konuşurken kolay geliyor 2 ayda 1 milyon ödemek. 4 ayda 190 bin topladık biz arkadaşlar. Geldiğimiz sene otobüs şöförü futbolculara tost ısmarladı diye haberler çıkıyordu. Gerçeğimizi hatırlatıyoruz. Onları unutalım, 40 milyona kapatacağımız borcu 70 milyona kapatacağımıza inanalım. Bir sene şampiyonluk uğruna, sonra hain olarak anılalım”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.