BAHRİ YAVUZ ULUSAL KANALDA

BAHRİ YAVUZ ULUSAL KANALDA

Geçtiğimiz hafta Vinsan Stadı’nda Kocaeli Birlikspor’u tek golle yenerek Bölgesel Gelişim U17 Ligi 2.Grup’ta şampiyon olarak tamamlayan Kocaelispor’da...

Geçtiğimiz hafta Vinsan Stadı’nda Kocaeli Birlikspor’u tek golle yenerek Bölgesel Gelişim U17 Ligi 2.Grup’ta şampiyon olarak tamamlayan Kocaelispor’da genç futbolcular maç sonunda büyük sevinç yaşamış, bu sevinç soyunma odasına da taşmıştı. Müsabakayı takip eden Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz da soyunma odasına girerek futbolcuları tek tek tebrik etmişti.

SOSYAL MEDYADA İLGİ GÖRDÜ

Daha sonra genç futbolculara etkili bir konuşma yapan ve hayata dair önemli mesajlar veren Başkan Bahri Yavuz’un haberini yaptığımız konuşması sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sosyal medya araçlarından gerek facebook, gerekse twitterdan yapılan yüzlerce paylaşımla binlerce kişiye ulaşan Yavuz’un konuşması takdir topladı.

CEM DİZDAR’DAN ÖVGÜ

Önceki gün TRT Spor’da yayınlanan ve Serkat Yetkin’in sunup Cem Dizdar’ın yorumcu olarak katıldığı Spor Manşet programında da Bahri Yavuz’un ders niteliğindeki konuşması yayınlandı. Konuşmadan oldukça etkilendiğini belirten programın yorumcusu Cem Dizdar, Bahri Yavuz’u tebrik ederken, konuşmayı kendisine Kocaelispor eski teknik direktörü Ümit Metin Yıldız’ın ulaştırdığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.