Bahri Yavuz ödülünü aldı

Bahri Yavuz ödülünü aldı

Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, MCD Gençlik Kulübü, MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Türkiye Gençlik Ödülleri’nde ikinci kez 'En iyi spor kulübü başkanı' seçildi

MCD Gençlik Kulübü, MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından organize edilen ve ‘Gençlik Otobüsü’ projesi kapsamında bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Türkiye Gençlik Ödülleri’nde yapılan seyirci oylamalarıyla aday gösterilen Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, taraftarlarının büyük desteğiyle geçen senenin ardından bu sene de ‘En İyi Spor Kulübü Başkanı’ seçilmişti.

20 binin üzerinde aldığı oyla, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın önünde ipi göğüsleyen Bahri Yavuz, ödülünü bu akşam İstanbul TIM Show Center’da yapılan törenle aldı. Ödül töreninin ardından kısa bir konuşma yapan Bahri Yavuz, “Türkiye'de 126 tane profesyonel spor kulübü var. Bu 126 kulüp arasından neden biz buradayız buna değinmek istiyorum. Biz yönetim kurulumuzla 4 yıl önce amatör lige düşmüş, 110 milyon lira borcu olan, maalesef kapanmak üzere olan, kayyuma devredilmek üzere bir kulüp devraldık. Ve bu 4 yıl içerisinde yönetim kurulumuzla, şehrimizle, hodri meydan taraftar gurubumuzla, şehirdeki bütün dinamiklerle bir ilki başarmak üzereyiz, hatta başardık. Türkiye'de ilk kez, herhangi bir siyasi organizasyona dayanmayan, herhangi bir holdingin sponsorluğunda veya hergangi bir belediyenin ve firmanın isim hakkıyla değil, sadece halka dayanarak, sadece şehir dinamiklerine dayanarak yola çıkmış bir spor kulübü oldu Kocaelispor. 'Halkın takımı' mottosuyla yola çıktı Kocaelispor. Bu yüzden başarabilirsek, finale geldik, bugün biz 110 milyon borcu olan bir kulübü, kendi ayakları üzerinde duran, borçlanmayan, kendi alt yapısıyla, yola devam eden bir spor kulübü olmayı başardık şehirle birlikte. Bizimkisi bir aşk hikayesi diyorlar ama bizimkisi bir halk hikayesi oldu. Bence Türkiye'ye örnek bir spor kulübü oldu Kocaelispor.Ülkemizde başarı malesef sadece skorla, sadece sonuçla ölçülür hale geldi. Biz bunun böyle olmadığını, böyle olmaması gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz 4 yıldır. 4 yıl boyunca başta sevgili ailem, yönetim kulübü üyelerim, kulüp çalışanlarım ve bizlerle birlikte mücadele eden Hodrimeydan taraftar grubumuza ve bütün şehrimin adına alıyorum bu ödülü. Şahsa değil, kulübe verilmiş bir ödül olarak kabul ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.