Azalara muhtar yetkisi ve  ücretsiz hizmet vaat etti

Azalara muhtar yetkisi ve ücretsiz hizmet vaat etti

Çayırova İnönü Mahallesi Muhtar Adayı Ramize Arslan mahalleli kadın seçmenle bir araya geldi. Arslan belge hizmetini herkese ücretsiz vermeyi vaat edip azalarının muhtar yetkisinde olacağını söyledi 

Çayırova İnönü Mahallesi Muhtar adaylığına, “Yurduma sevdam var / Mahalleme sevdam var / Yorgun değil dinamik / Çıktığımız bu yolda / Gönüllere talip olmaya” güzellemesi; “Yüreğimizde insan sevgisi / Gönlümüzde insan sevgisi / Kardeşlik ruhu ile / Kalkınacağımız İnönü mahallesi ile /Yaşanabilir, bir İnönü Mahallesi” sloganı ile talip olan Ramize Arslan, mahalle sakini kadınları ağırladığı toplantıda destek aradı.

20 YILLIK MAHALLELİ

1975 yılında Tokat’ın Niksar ilçesinde dünyaya gelen evli ve iki çocuk annesi Ramize Arslan 1999 yılında yerleştiği İnönü Mahallesi’nde 2002 yılından bu yana Gözde Kırtasiye adlı işletmesiyle esnaf olarak hizmet veriyor.

OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI YAPTI

Uzun yıllar Ahmet Yesevi İlkokulu’nda okul aile birliği başkanlığı yapan, o yıllarda okulun sorunlarına veliler, mahalleli, okul idaresi ve öğretmenler ile birlikte çözümler bulduklarını, kermeslerden edindikleri gelirle okulun yenilenmesini sağladıklarını hatırlatan Arslan toplantıda ayrıca şunları kaydetti:

“Muhtarlık hizmet kurumudur, halkın işini zorlaştırmak değil kolaylaştırmak için vardır. Mahalle sakinlerimiz tüm muhtarlık hizmetlerinden ücretsiz yararlanacaktır. Aza adayı arkadaşlarımız listemden ada seçildiklerinde en az muhtar kadar yetkili olacak ve hizmet süremiz içerisinde mahalleli dostlarımıza yardımcı olacaklardır.

SOSYAL YARDIMLAR

AYIRIMSIZ ULAŞACAK

Mahallemizdeki sorunların belediye, kaymakamlık gibi çözüm makamlarına ulaştırılması, en erken şekilde sonuç alınması için sizlerle birlikte hareket edecek, dertlerimize çare arayacağız. Sizler bizlere beş yıl yetki verdiğinizde mahallemizi hep beraber yöneteceğiz. Gerek kamu gerek gönüllülerden tesis edilecek sosyal yardımların hiçbir ayırım yapmadan, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayacağız. Koltukta gün boyu oturmak için değil sizlerle birlik beraberlik içinde muhtarlık yapacağız.”

Ramize Arslan’ın listesindeki aza adayları şöyle: Ayşe Sınırtaş, Necla Çataltepe, Erhan Ertürk, Şaban Yalçın, Ahmet Baştuğ, Vedat Barış, Ali Asker Sal, Saffet Salık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.