Aygün ve Yaman, balıkçıları ziyaret etti

Aygün ve Yaman, balıkçıları ziyaret etti

  Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve AKP Dilovası İlçe Başkan Vekili Fazıl Korkmaz ile birlikte yeni...

 

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve AKP Dilovası İlçe Başkan Vekili Fazıl Korkmaz ile birlikte yeni kurulan, Diliskelesi Amatör Balıkçılar, Sosyal Yardımlaşma ve Çevreyi Koruma Derneğini ziyaret ettiler.

 

YAMAN’DAN DESTEK

Başkan Yaman, “Dilovası Belediyesi olarak Belediyemizin imkânları ölçüsünde her konuyu önemsiyor ve hizmet sunulması için çaba sarf ediyoruz. Sorunlarınız için o alana bir marina projesi için gereken çalışmanın yapılması hususunda arkadaşlarıma gereken talimatı vereceğim, proje Dilovası Belediye meclisinden geçtikten sonra, Büyükşehir Belediyesinde ve Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığından gerekli izini alınması için de çalışacağız” dedi. 4,5 yılda ilçeye yapılan çalışmalar hakkında dernek üyelerine kısa bir sunum yapan Başkan Yaman, Derneğe bende üye olayım, her zaman yanınızda olacağım ve elimden geleni yapacağım” dedi.

SİZİN HİZMETKÂRINIZIZ

 

Dernek ziyaretine katılan AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün,“Haftanın 4 günü Kocaeli de, 3 günü meclisteyiz, ilimize geldiğimiz her hafta elimizden geldiği kadar sizlerle olmaya, sıkıntı ve sorunlarınızı dinlemeye gayret gösteriyoruz. Biz milletin vekiliyiz, sizin hizmetkârınızız, Dilovası son dönemde kabuğunu kırdı. Dilovası’nda yapılan çalışmalar takdire şayan ve yapılan çalışmalarda bizim elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.