Aygün İstasyon Mahallesi’nde pazar turunda

Aygün İstasyon Mahallesi’nde pazar turunda

AKP Gebze SKM tarafından düzenlenen İstasyon Mahallesi programı kapsamında; AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK...

AKP Gebze SKM tarafından düzenlenen İstasyon Mahallesi programı kapsamında; AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AKP Gebze SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AKP Belediye Başkan Aday Adayları, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, AKP İstasyon Mahalle Başkanı ve Ak Partili yöneticilerden İstasyon çıkarması yapıldı. Hasan Ağa Caddesi üzerinde kurulan pazar pazarına uğrayan AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ve AKP’li ekip, Pazar esnafına hayırlı işler temennilerini iletti.

İSTASYON KENTİN VİTRİNİ

Pazarcı esnafının sıkıntılarını dinleyen Aygün pazara alışveriş için gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların çalışmalara ilişkin görüş ve önerilerini alan Milletvekili Zeki Aygün, asrın projesi Marmaray’ın tamamlanması ve İstasyon Bilim Sanat Merkezi’nin hizmete girmesiyle İstasyon’un kabuk değiştireceğini dile getirdi. Hızla değişen İstasyon’un zamanla, marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Gebze’ye yakışır modernlikte bir vitrini haline geleceğini de sözlerine ekledi.

İstasyon Mahallesi pazar ziyareti sonrasında; mahalle esnafını da ziyaret eden ekip; sonrasında mahallede hasta ziyaretinde de bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.