Aygün, “Derince’yi sağlık ve spor kenti yapacağız”

Aygün, “Derince’yi sağlık ve spor kenti yapacağız”

​​​​​​​AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün seçim çalışmalarına SKM programları çerçevesinde devam ediyor. Aygün programla kapsamında Yelken Kafe’de Derince’de ticaretle uğraşan Karslı kanaat önderleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Meclis üyesi Ayşe Şiranun ve Abidin Öztürk tarafından organize edilen kahvaltıya Zeki Aygün ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca ve meclis üyesi adayları katıldı.

AYRI BİR DEĞER KATACAK

 

AK Parti ilçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca’nın kısa birer selamlama konuşması sonrasında söz alan Zeki Aygün, sağlık alanında Diş Hastanesi, Yanık Hastanesi ve ek bina projelerinin ilçeye ayrı bir değer katacağını belirtti. Aygün, Millet Bahçesi alanında gençler için yüzme havuzu ve gençlik merkezleri de olacağının altını çizdi.

 

 

 

BÜYÜK KATKI SUNACAK

 

Eski KEV Tesislerinin bulunduğu alana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Avrupa Standartlarına uygun gençlik merkezi ve sporcu kamp alanının da ilçe için önemli olduğunun altını çizen Aygün, “Bu tesisler ilçenin spor kenti olmasına büyük katkı sunacak. Derince, Kocaeli’nin çekim merkezi olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.