Aydınlık geleceğin mesajını Umut saçarak verdiler

Aydınlık geleceğin mesajını Umut saçarak verdiler

Yeni Umut Okulları; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm kademelerden öğrencilerin gösterileri ile kutladı. Yeni Umutlular, aydınlık gelecek kuracaklarının ilk mesajını verdi.

Yeni Umut Okulları; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okulda düzenlenen görkemli bir törenle karşıladı. Yeni Umut Okulları bünyesindeki anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ile birlikte 500’e yakın veli hem TBMM’nin açılışının 99’ncu yılını, hem de ulusal egemenliği ve çocuk bayramını coşkuyla kutladı. Üç yaş grubundan ortaokul 8’nci sınıfa kadar her kademe ve sınıflardan öğrenciler, eğitimleriyle birlikte sürdükleri uzun soluklu bir hazırlık sürecinin ardından hazırlandıkları programda tüm hünerlerini başarıyla sahneledi. Danstan jimnastiğe, müziğe kadar yeteneklerini ortaya koyan öğrenciler aydınlık bir gelecek kuracaklarının ilk mesajlarını verdiler.

Yeni Umut Okulları adına açıklama yapan İsmail Yaşar ise programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenler ile birlikte programa yoğun bir katılım sağlayan tüm velilere teşekkür ederek şunları kaydetti:

BU GURURU PAYLAŞMAK MUTLULUK VERİCİ

‘’Cumhuriyet’imizin ilanının ilk adımlarından biri olan ve  Ata’mızın geleceğin mimarları olan  çocuklarımıza armağan etmesiyle anlamı daha da büyüyen önemli bir günü, Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı adı altında coşkuyla  kutlamanın sevincini  yaşadık. Bu gururu, coşkuyu ve sevinci bütün çocuklarımız ve velilerimizle paylaşmak ayrıca mutluluk vericiydi. 

Yeni Umut Okulları olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza hak ettikleri en güzel yarınları bırakmak ve onlara yarınları kurabilecekleri özgüveni, bilgiyi, ahlakı, disiplini, sevgiyi, paylaşmayı, dayanışmayı öğretmek bizim başlıca sorumluluklarımızdan biridir.

Bu bilinçle çocuklarımızın ufuklarını aydınlatan, yol gösteren, eğitimleri için gerekli tüm imkânları sağlamaktan asla geri durmayacağız. Geleceğe umutla bakan tüm çocuklarımızla birlikte ulusal günlerimizi aynı coşku ve bilinçle kutlamayı sürdüreceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.