Ay Işığında Sinema Keyfi başlıyor

Ay Işığında Sinema Keyfi başlıyor

 Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Eskihisar Ay Işığında Sinema Akşamları’ 23 Ağustos Cuma günü ‘Selam’ filmiyle start alıyor.   İLK...

 

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Eskihisar Ay Işığında Sinema Akşamları’ 23 Ağustos Cuma günü ‘Selam’ filmiyle start alıyor. 

 

 İLK FİLM ‘SELAM’ 

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen ve Gebzelilerin yaz akşamlarında vazgeçilmez tutkusu haline gelen sinema akşamları, bu yıl da dolu dolu geçecek. 23 Ağustos -1 Eylül tarihleri arasında Eskihisar’ın tarihi atmosferinde gerçekleştirilecek olan Ay Işığında Sinema Akşamları’nda, vizyonda olan ve izleyici rekorları kıran 10 film, Gebzeli sinemaseverlerle buluşacak. 10 gün boyunca her akşam saat 20.30’da başlayacak ve ücretsiz olacak sinema buluşmaları  ‘Selam’ filminin gösterimiyle başlayacak. 

DOLU PROGRAM 

10 gün boyunca her akşam saat 20.30’da başlayacak ve ücretsiz olacak film gösterimlerinin programı şöyle: “23 Ağustos Cuma Selam, 24 Ağustos Cumartesi Hükümet Kadın, 25 Ağustos Pazar Evim Sensin, 26 Ağustos Pazartesi Madagaskar 3-çizgi sinema, 27 Ağustos Salı Taş Mektep, 28 Ağustos Çarşamba Arkadaşım Max, 29 Ağustos Perşembe Kelebeğin Rüyası, 30 Ağustos Cuma Uzun Hikâye, 31 Ağustos Cumartesi Çanakkale Yolun Sonu, 1 Eylül Pazar Selam.”

KÖŞKER’DEN DAVET 

Gelenekselleşen Ay Işığında Sinema Akşamları’na Gebzeli hemşerilerini davet eden Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Eskihisar Kalesi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Ay Işığında Sinema Akşamları, yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği haline geldi. Hemşerilerimiz bu yaz da aileleri ve çocuklarıyla birlikte, Eskihisar’ın muhteşem manzarası ve yakamoz ışığı altında vizyondaki son filmleri keyifle izleyebilirler” dedi.

ÜCRETSİZ ULAŞIM 

Vatandaşların Eskihisar’a kolayca ulaşabilmeleri için Gebze Belediyesi tarafından ücretsiz seferler düzenlenecek. Saat 19.00’da kalkacak otobüsler 20.20’ye kadar ring seferleri düzenleyecek. Mutlukent’ten hareket edecek otobüs Eşref Bitlis Parkı, Akse Sapağı, Gebze Belediyesi önü güzergâhını kullanarak Eskihisar’a ulaşacak. Ankara Caddesi’nden hareket edecek bir diğer otobüs ise Beylikbağı, Yaşar Doğu Caddesi, Bağdat Caddesi ve İstasyon Mahallesi güzergâhından Gebzelileri Eskihisar’a ulaştıracak. Gebze Halk Bankası Şubesi önünden (eski ördekler) hareket edecek olan son otobüs ise Tatlıkuyu Mahallesi üzerinden Eskihisar’a ulaşacak. Vatandaşların ücretsiz faydalanacağı otobüs seferleri saat 19.00’da hareket edecek.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.