Atıcılar, Karamürsel’de yarıştı

Atıcılar, Karamürsel’de yarıştı

Karamürsel Belediyesi ile Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü’nün işbirliği ile gerçekleştirilen atıcılık yarışması önceki gün Karamürsel Taş Ocakları Atış Poligonunda gerçekleştirildi.

Karamürsel Belediyesi ile Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü’nün organize ettiği atış yarışması önceki gün gerçekleştirildi. Karamürsel Taş Ocakları Atış Poligonunda yapılan etkinliğe Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı İlhami Gökkaya, Karamürsel’in efsane başpehlivanı Ahmet Taşçı, KARSAD Başkanı Zeki Şirinoğlu ve çevre illerden gelen yarışmacılar katıldı.

“AMACIMIZ KARAMÜRSEL’İN ADINI DUYURMAK”

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım “Öncelikle gelen herkesin ayağına sağlık, şimdiden başarılar diliyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz atış müsabakalarımızı her yıl düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Atışlara çevre illerden katılımların yüksek olması bizleri mutlu ediyor. Amacımız önemli organizasyonlara Karamürsel’de ev sahipliği yaparak Karamürsel’in adını duyurmak” dedi.

PLAKET VERİLDİ

Organizasyona ev sahipliği yapan bir diğer isim Karamürsel Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı İlhami Gökkaya da“ Bizlere ve bu yarışmaların yapılmasına her daim katkı sağlayan Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım’a teşekkür ederiz. Bende herkese başarılar diliyorum.” dedi. Ayrıca turnuva sonunda Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, sponsor olan KARSAD Kulübü Başkanı Zeki Şirinoğlu, İş Adamı Salih Sağlam ve Efsane Başpehlivan Ahmet Taşçı’ya teşekkür edilerek plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.