Atatürk sergisi sizi bekliyor

Atatürk sergisi sizi bekliyor

  **Gebze Anibal Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından 10 Kasım dolayısı ile hazırlanan resim sergisi İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü...

 

 

**Gebze Anibal Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından 10 Kasım dolayısı ile hazırlanan resim sergisi İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü giriş katında açıldı. Bir hafta açık kalacak olan sergiyi isteyen herkesin gezebileceği açıklandı.  

 

Anibal Anadolu Lisesi Resim Öğretmenleri Ayten Yener ve Aze Karaman tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan Atatürk Resimleri Sergisinin açılışına Gebze Milli Eğitim Şube Müdürleri Celil Demirci, Mahmut Aşıkoğlu ve Şenol Pekgöz ile Anibal Anadolu Lisesi Müdürü Turan Atilla, Müdür Yardımcısı Alim Akdeniz ve öğretmenler katıldı. Sergiyi gezen davetlier, her biri büyük bir özenle hazırlanmış resimleri büyük bir titizlikle incelediler. Sergi ile ilgili bilgi veren Resim Öğretmeni Ayten Yener, internetten bulunan Atatürk resimlerinin kartonpiyerle çerçevelendiğini ve metalik boya ile boyanarak da eskitme halini aldığını ifade etti. Okul Müdürü Turan Atilla ise, sergide yer alan büyük boy 22 eserde resim öğretmenleri Ayten Yener ve Aze Kahraman’ın büyük katkıları olduğuna ifade ederek, eserlerin sıfır maliyetle öğretmenler tarafından ortaya çıkartıldığına dikkat çekti. Serginin yaklaşık bir hafta boyunca açık kalacağı ifade edildi.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.