‘Atanamayan öğretmenlere biz sahip çıkacağız’

‘Atanamayan öğretmenlere biz sahip çıkacağız’

CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Mitinginde atama bekleyen öğretmene sarf etmiş olduğu ‘Onu Kılıçdaroğlu’na söyle, o halletsin, o yapar size onları’ sözlerine cevap vererek; “Sayın Erdoğan haklı tüm kesimlere ol

CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Mitinginde atama bekleyen öğretmene sarf etmiş olduğu ‘Onu Kılıçdaroğlu’na söyle, o halletsin, o yapar size onları’ sözlerine cevap vererek; “Sayın Erdoğan haklı tüm kesimlere olduğu gibi atanamayan öğretmenlerin de sorunlarına biz son vereceğiz.” dedi.

ÖĞRETMEN ATAMASI YAPACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Mitinginde atama isteyen Öğretmene sarf ettiği ‘Onu Kılıçdaroğlu’na söyle, o halletsin, o yapar size onları’ sözlerine yanıt veren Akar, “2002 yılında Kocaeli de Recep Erdoğan Miting yapıyor ve diyor ki ‘72 bin öğretmen açığı var göreve gelir gelmez tüm atanamayan öğretmeni atayacağız’. O gün o sözleri sarf eden Recep Bey bugün atama bekleyen 440 bin öğretmeni mitinginde fırçalıyor, Kılıçdaroğlu halletsin diyor. Ancak doğru söylüyor bu sorunu ortadan kaldıracak adres yine Cumhuriyet Halk Partisidir. CHP iktidarında her okul nitelikli olacak. Atama bekleyen 180 bin öğretmeni göreve atayıp birleştirilmiş sınıf ayıbını ortadan kaldıracağız. Hiçbir öğretmen yoksulluk sınırının altında maaş almayacak. Öğretmenlere 24 Kasım’da birer maaş ikramiye vereceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.