Assan yeni yatırımlarını tanıttı

Assan yeni yatırımlarını tanıttı

  Alüminyum sektörünün Türkiye’deki en önemli etkinliği olan ALUEXPO 2017’de, 5-7 Ekim tarihleri arasında alüminyum üreticileri ve alüminyum...

 

 

Alüminyum sektörünün Türkiye’deki en önemli etkinliği olan ALUEXPO 2017’de, 5-7 Ekim tarihleri arasında alüminyum üreticileri ve alüminyum sektöründe dünyanın önünde gelen firmaları ile bir araya gelen Assan Alüminyum yeni yatırımlarını tanıttı.

 

Bölgemizde de önemli yatırımları bulunan Assan Alüminyum’un ana sponsoru olduğu, Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği ve TMMOB Metalürji ve Malzeme Mühendisleri Odası tarafından desteklen ALUEXPO 2017 Fuarı, 5-7 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 9,10 ve 11. hollerinde gerçekleşti. ALUEXPO 2017 Fuarı, 33 ülkeden 156’sı yabancı olmak üzere toplam 314 katılımcıyı, 77 ülkeden 11 bin sektörü yakından takip eden ziyaretçi ile buluşturdu. Sektörün lider firmaları, alüminyum teknolojisinde gerçekleşen yenilikleri ve tüm alüminyum ürünlerini otomotiv, inşaat, beyaz eşya, ambalaj, savunma sanayi, enerji, havacılık, ulaşım ve daha birçok sektör için ALUEXPO 2017’de sergilediler.

 

Yeni Motto İlk Defa Fuarda Tanıtıldı

Assan Alüminyum’un alüminyumun yüzde yüz olarak geri dönüştürülebilirliğine dikkat çekmek için sürdürülebilirlik temasına uygun olarak tasarlanan standında, sonsuzluk görseliyle birlikte “Geleceği Birlikte Şekillendirelim” mottosu ilk defa AluExpo 2017’de tanıtıldı. Assan Alüminyum’un müşteriye özel çözümler üretmesi ve uzun süreli güvene dayalı ilişkilere verdiği önemin vurgulandığı anlatıldı. Sürdürülebilirliğin şirketleri için önemine vurgu yapan Assan Alüminyum Genel Müdürü Göksal Güngör “Öncelikle yatırımlarımızda dünyamızdaki kaynakların hızla tükendiğini göz önünde bulundurarak çevreye verdiğimiz önemi her zaman ön planda tutuyoruz. Alüminyum yüzde 100 geri dönüştürülebilirliği sayesinde doğası gereği çevre dostu bir üründür. Assan Alüminyum bünyesinde hali hazırda faaliyet gösteren geri dönüşüm tesisimizde, geri dönüşümün en etkili biçimde yapılması sağlanıyor. Bunun yanı sıra 2016 senesinde bünyemize bir de yenilenebilir enerji üretim tesisi dahil ederek sürdürülebilirliği sağlamak için bir önemli adım daha atmış olduk” dedi.

 

Ayrıca ALUEXPO 2017 Fuarı ile eş zaman ve mekânda, TALSAD, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi, TMMOB Metalürji ve Malzeme Mühendisleri Odası ve Hannover-Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile 8. Alüminyum Sempozyumu da gerçekleşti. Göksal Güngör’ün Yürütme Kurulu Başkanı olduğu sempozyum birçok sektörden katılımcı tarafından yoğun ilgi gördü.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.