Artvinliler şölende buluştu

Artvinliler şölende buluştu

Bu yıl 10. düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Artvinliler Gecesi ile devam ederken, Karadeniz müziğinin genç sesi Ekin Uzunlar konseri ile sahili dolduran binlerce kişi gönüllerince eğlendi.

Başkan Karabacak ve beraberindekiler Artvinliler Dernek Gecesi öncesi dernek stantlarını dolaşarak yöresel ürünlerini satan derneklere hayırlı işler dileyip günün anısına hatıra fotoğrafı çektirirken, sahilin hemen her noktasında vatandaşlar horon çekerek gecenin tadını çıkardı.

Programda bir  konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise programa katılan herkese iyi eğlenceler dilerken, Artvin’in yeşilin bin bir tonuyla her yerinin ayrı bir güzellik taşıdığına vurgu yaptı.

Programda sahne alan Aytekin Yılmaz ve ekibinin yanı sıra Artvin Yöresi folklör ekipleri programa renk katarken, Karadeniz müziğinin genç ve sevilen seslerinden Ekin Uzunlar muhteşem sesi ve sahne performansıyla sevenlerine unutulmaz bir konser verdi. Vatandaşlar sahilin değişik noktalarında halaylar ve horonlarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

3-037.jpg4-025.jpg6-010.jpg7-013.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.