ARTIK PROFESYONEL DÜŞÜNÜYOR!

ARTIK PROFESYONEL DÜŞÜNÜYOR!

 30 yılını futbola vermiş, Darıca Kale Bayramoğluspor ismiyle özdeşleşmiş, gerçek bir futbol gönüllüsü olan Halim Ceyran bu sezon yeşil sahalarda...

 

30 yılını futbola vermiş, Darıca Kale Bayramoğluspor ismiyle özdeşleşmiş, gerçek bir futbol gönüllüsü olan Halim Ceyran bu sezon yeşil sahalarda olmama kararı aldı. 

Deneyimli spor adamı yıllardır içinde olduğu, başkanlığını yaptığı Darıca Kale Bayramoğluspor’un bu sezon yapılan yönetim kurulunda yer almayarak kendine farklı bir yol haritası çizdi. 

 

İTHAL YÖNETİCİYE GEREK YOK!

 

Yıllardır amatör futbolun kahrını çeken, tozunu yutan Halim Ceyran bu sezon bekleme kararı aldı. Yaptığı nokta transferlerle, kurduğu güçlü kadrolarla adından söz ettiren başarılı spor adamı Bölge futbolunun zirvesinde yer alan profesyonel takımlarda görev yapmayı düşünüyor. Bu doğrultuda Darıca Gençlerbirliği’ne hizmet edecek kapasite de olduğunu belirten Ceyran, bu ve benzer tekliflere her zaman açığım. Kulüplerimizin dışarıdan ithal yöneticiler getirmesine hiç gerek yok.  Bu bölgede bu işleri başarıyla yapacak isimler var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.