Ardahanlılardan CHP’ye destek

Ardahanlılardan CHP’ye destek

 CHP Darıca ilçe başkanlığı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Darıca Fevziçakmak Mahallesi’nde bulunan Ardahan iline bağla Güzelyurt...

 

CHP Darıca ilçe başkanlığı seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Darıca Fevziçakmak Mahallesi’nde bulunan Ardahan iline bağla Güzelyurt Köyü Derneği tarafından ziyaret edildi. Dernek başkanı İbrahim Kılıç, yöneticiler  ve kalabalık dernek üyeleri CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösalı tarafından karşılandılar.

SEÇİMLERDE DESTEK SÖZÜ

 

Dernek başkanı İbrahim Kılıç CHP Darıcanın son derece olumlu ve tutarlı bir siyaset anlayışıyla hareket etiğini toplumun her kesimini kapsayacak ve insan odaklı anlayışının Darıca halkını mutlu etiğini ve bu anlayışın Darıca için bir şans oluğunu söyledi. Güzelyurt dernek başkanı İbrahim Kılıç yaşanan bu güzel sürecin kazanması için güçlerini 2014 yerel seçimlerinde CHP den yana kullanacaklarını 30 Mart seçimlerinde Güzelyurt Derneği olarak CHP’yi destekleyeceğini ve bundan son derece memnun kalacaklarını söyledi. CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösalı dernek başkanına desteklerinden dolayı memnuiyetlerini dile getirdi ve Güzelyurt derneğinin kendilerine çok uğur getirdiğini ve vermiş olduğunuz desteğin  çok önemli olduğunu yaşanan bu süreç içerisinde son derece net tavırlarından ve kendilerine katılımlarından dolayı parti adına teşekkürlerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.