“Arazi sahibi prosedürlerin uygulanmasını istiyor”

“Arazi sahibi prosedürlerin uygulanmasını istiyor”

 Yeni stadyum için her zaman hazır olduklarını belirten Çintimar, açılış tarihi ile ilgili açıklama merciinin kendilerinin değil Kocaelispor olduğunu...

 

Yeni stadyum için her zaman hazır olduklarını belirten Çintimar, açılış tarihi ile ilgili açıklama merciinin kendilerinin değil Kocaelispor olduğunu söyledi. İsmetpaşa Stadının arazi sahibinin de artık resmi prosedürlerin uygulanmasını istediğini belirtti

Kent kamuoyunda gündemi meşgul eden Kocaeli Stadyumu’nun açılış tarihi ile ilgili Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar açıklamalarda bulundu. 31 Mart tarihini yalanlamayan Çintimar, 10-20 Mart tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yetkililerin gelerek stadyumda incelemelerde bulunacağını ve son kararın verileceğini belirtti.

BİZ HAZIRIZ, KOCAELİSPOR KARAR VERECEK

Kendilerinin stadyum açılışı için hazır olduklarını belirten ve açılış tarihini açıklama mercii olarak Kocaelispor Kulübü’nü işaret eden Çintimar, “Biz hazırız. 10-20 Mart tarihleri arasında federasyondan yetkililer gelerek stadyumda incelemelerde bulunacak ve yazılacak raporun ardından maç oynanıp oynanmayacağı ile ilgili karar verilecek” dedi.

ARAZİ SAHİBİ UZUN SÜRE BEKLEDİ

İsmetpaşa Stadyumu’nun yıkımı ile ilgili olarak da, arazi sahibinin uzun yıllar beklediğini ve artık resmi prosedürlerin uygulanmasını istediğini kaydeden Çintimar, stadyum açılış tarihi için de açıklama için kendilerinin değil Kocaelispor Kulübü’nün doğru mercii olduğunu dile getirdi. Kocaelispor Kulübü’nün de kısa süre içinde konuyla ilgili basın toplantısı yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.