Aras’tan yeni parti girişimlerine tepki

Aras’tan yeni parti girişimlerine tepki

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısında yeni parti girişimlerine sert bir dille tepki gösterdi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il yönetim kurulu haftalık toplantısı, İl binasında İl Başkanı Mehmet Aras başkanlığın gerçekleşti. Toplantıda ülkemizde 85 yıldır 3 tip siyaset yapıldığını belirten Aras bunları “Darbeler ve ihtilaller”, “Vizyon ve komisyon” ve “Adil düzen” diye tanımladı. 

GÜÇTEN DEĞİL HAKTAN YANA 

Aras, “Adil düzen” siyasetini, “Komşun açken sen tok yatamazsın siyasetidir. Ülkenin büyümesinden elde edilen nimetlerin halkın bütünü tarafından eşit bir şekilde paylaşılma siyasetidir. Güçten yana değil haktan yana olan, sömürü değil adil ve hakça paylaşımdan yana olan bu siyasete Adil Düzen siyaseti denir. Bunun tatbikini de 11 aylık REFAHYOL Hükümeti’nde Erbakan Hocamız uygulamış ve milletimizin yüzü gülmüştür. İnşallah aziz milletimizin desteği ile Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin başkanlığında Adil Düzen ülkemizde yeniden tatbik edilecektir” diye izah etti. Aras yeni parti kurma girişimlerini de sert bir dille eleştirdi:

ZİLLET GÖRÜŞÜ KANDAN BESLENİR 

“Hortum siyasetinin 17 yıllık uygulayıcısı ve temsilcisi olan birileri, bugün çıkmış yeni parti kurarak ülkemizin içine düştüğü bu ekonomik sorunları tekrar kendilerinin çözeceği hezeyanına kapılıyorlar ve milletimizin de buna inanmasını bekliyorlar. Hadi oradan, siz değil miydiniz ABD, Irak’ı bombalarken 8 milyar dolara Müslümanların kanını satanlar. Tüm Dünya bir araya gelse yer yüzünün tüm zenginliklerini bize teklif etseler dahi yine de masumun bir damla kanını tüm bu zenginliklere değişmeyiz. Milli Görüş budur zillet görüşü ise kandan, gözyaşından ve uşaklıktan beslenir. İngiliz’in şövalyesinden de ABD’nin uşağından da hayır gelmez.” 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.