Arapçeşme’de doğalgaza pastalı final!

Arapçeşme’de doğalgaza pastalı final!

   Doğalgazsız noktanın kalmadığı Gebze’nin en büyük mahallelerinden Arapçeşme’de düzenlenen final törenine katılan Gebze Belediye...

 

 

 

Doğalgazsız noktanın kalmadığı Gebze’nin en büyük mahallelerinden Arapçeşme’de düzenlenen final törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, vatandaşlarla birlikte pasta kesti. Doğalgaz dağıtım şirketi Pal-gaz ile koordineli yürütülen çalışmalar Gebze’nin dört bir noktasında meyvesini veriyor. Gaziler Mahallesi’nin ardından Arapçeşme’de de doğalgaz şebeke çalışmaları tamamlandı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Hanım’ın yanı sıra Palgaz Bölge Koordinatörü Engin Yazıcı, mahalle muhtarı Remzi Kandaz, AKP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, AK Parti ilçe yöneticileri, başkan yardımcısı Nilay Ayran, Orhan Sipahioğlu, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinlerinin katıldığı doğalgaz final töreni Şaban Töngel Parkı’nda düzenlendi. Tören öncesi son doğalgaz hat çalışmalarının tamamlandığı 1069 sokağa uğrayan Başkan Köşker, Gebze’nin altyapı çalışmaları başta olmak üzere tüm sorunlarını bir bir çözdüklerini söyledi.

FİNAL PASTASI KESİLDİ

Şaban Töngel Parkı’na geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker burada protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte final pastanı ‘hayırlı olsun’ temennileriyle birlikte kesti.

MODERN KENTİN MAHALLESİ

 

Palgaz Bölge Koordinatörü Engin Yazıcı ise; kentin dört bir noktasında devam eden doğalgaz çalışmalarında her zaman kendilerine destek olan, katkı sunan Başkan Köşker ve ekibine desteklerinden ötürü teşekkür etti. Arapçeşme sakinlerine hitaben selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ‘her mahalleye eşit hizmet’ parolasıyla Gebze’nin dört bir yanına hizmet götürdüklerini, Arapçeşme Mahallesi’nin de bu çalışmalardan hak ettiği payı aldığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.