Anlaşmazlık Ayrılık Getirdi

Anlaşmazlık Ayrılık Getirdi

Kocaelispor’da 5 yıldır forma giyen Hamza Mutlu Kadir Öge ve Murat Başak takımdan ayrıldı. Üç futbolcu sözleşme öncesi peşinat konusunda ısrar edince yollar ayrıldı.

PEŞİNAT İSTEDİLER
Kartepe kampının sonuna yaklaşan Kocaelispor’da önceki akşam şok bir gelişme yaşandı. Sezon öncesi mevcut kadroda bulunan Hamza Mutlu, Kadir Öge ve Murat Başak ile prensip anlaşmasına varan yeşil-siyahlı yönetim önceki gün üç futbolcu ile sözleşme yapmak istedi. Geçen seneki alacaklarını geçen hafta alan tecrübeli oyuncular peşinat almadan sözleşme yapacaklarını ifade etti.
BEŞ YIL OYNADILAR
Üç deneyimli oyuncu aldıkları karardan geri adım atmayınca yönetim ile futbolcular arasında ipler koptu. Takımın üç kaptanının böyle bir tavır sergilemesi camiada hoş karşılanmadı. Orta saha oyuncusu Hamza Mutlu, sol bek oynayan Kadir Öge ve stoperde görev yapan Murat Başak iki yıl Bölgesel Amatör Lig’de, son üç yıl ise 3. Lig’de yeşil-siyahlı ekibin formasını giydi.
YÖNETİMDEN TEŞEKKÜR
Kocaelispor Kulübü’nden yapılan açıklamada,”Kulübümüzün prensipte anlaştığı ve halen resmi sözleşme imzalamadığımız takım kaptanlarımız Murat Soner Başak, Hamza Mutlu ve Kadir Öge ile her iki tarafın menfaati ve futbolcularımızın da önünü açmak adına karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendilerine bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar diler, verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.