Güven Çağlayan

Güven Çağlayan

ANLAŞMALARINIZI ADNAN KÖŞKER’LE YAPIN!

ANLAŞMALARINIZI ADNAN KÖŞKER’LE YAPIN!

Son dönemlerde Gebzespor’daki Altyapı yapılanmalarıyla ilgili söylemler ve bir takım iddiaların içinde çok değer verdiğim isimlerin olması nedeniyle naçizane bir tavsiyemi kamuoyuyla paylaşmak isterim.

Gebzespor bu kentin lokomotif bir kulübüdür. Sportif terimler içinde en büyüğüdür. Amatör kulüplerin Gebzespor’a futbolcu yetiştirmesi, kapılarını Gebzespor’a açması yıllardır savunduğumuz bir tezdir.  Fakat yapılanmaların temeli sağlam olmalı. Bu sürece önderlik yapacak isimler kayıtsız şartsız  güven vermeli. Bu yapının içinde olacak hiç kimsenin kafasında soru işaretleri olmamalı. Her şey şeffaf olmalı.  Bugün popülist düşünerek aldığınız kararlar sonucunda yarın en hafif tabirle hain ilan edilebilirsiniz. Şampiyon takımın sözde 2 aydır başkan bulamadığı bir Gebzespor’da yarın sizde muhattab bulamayabilir, mağduriyet yaşayabilirsiniz.

Bu tarz ciddi yapılanmalarda ekonomi bu işlerin en önemli detayı arasındadır. Gebzespor yıllarca birkaç yöneticinin olmayan parayla yaptığı transferlerin bedelini bu camia yıllarca amatörde sürünerek ödedi. Bir daha böyle bir bedel ödemeye müsaade edilmemeli.  Tabloya bakılırsa mevcut yönetimin destekçisi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker. O halde Gebzespor’a hizmet eden futbolcuların, personellerin ve antrenörlerin aylık ödemeleri Köşker’in yetkilendirdiği bir isim tarafından düzenli olarak ödenmeli.  Eğer bir hamle yapılacak ve adımlar atılacaksa o toplantılara Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker önderlik etmeli. Camia diğer hiçbir yapılanma ve hamleyi şu şartlarda sağlıklı ve ileriye dönük bulmaz.

Bu yazı toplam 7579 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güven Çağlayan Arşivi