Anibal 29 Ekim’e bitecek!

Anibal 29 Ekim’e bitecek!

 AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, referandumun ardından basına ilk değerlendirmesini yaptı. Soba, Anibal projesinde gecikmelerin olduğuna dikkat...

 

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, referandumun ardından basına ilk değerlendirmesini yaptı. Soba, Anibal projesinde gecikmelerin olduğuna dikkat çekerek, “29 Ekim tarihine bitirilecek” dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze’de yılan hikayesine dönen ve bir süredir çalışmaların çok yetersiz olduğu Anibal projesi ile ilgili açıklama yaptı. Konuyu Ankara’da bakan ve milletvekilleri ile de tartıştıklarını ifade eden Soba; “Gecikme var ve müdahale ediyoruz. Açığı kapatmanın peşinde olacağız. Yapılacak çalışmalarla Anibal projesinin 29 Ekim tarihinde açılmasını sağlayacağız” dedi.

SÜRECİ İL BAŞKANLIĞINA RAPOR ETTİK

Referandum sonrası süreçle ilgili bilgi de veren Hasan Soba, “İl ve ilçe yönetimleri ile kadın ve gençlik kolları ile başarılı bir referandum süreci geçirdik. Tabi ki eksiklerimiz de yaşayarak konuyu il başkanlığımıza rapor halinde sunduk. Şimdi ramazan programlarına başlayacağız ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlar yapacağız. Ayrıca tüm teşkilatlar ve halkımızla 3 Haziran tarihinde Tatlıkuyu kapalı halk pazarında iftarda buluşacağız” dedi. AK Parti’nin başarılı bir genel merkez kongresi yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden partisine döndüğünü de söyleyen Soba, il ve ilçelerde de bayramdan sonra kongre sürecinin başlayacağını ve yıl sonuna kadar her ikisinin de bitirilmesinin planlandığını söyledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.