“Anahtarı Vali Bey’e teslim et!”

“Anahtarı Vali Bey’e teslim et!”

Bir süredir yeniden Kocaelispor Başkanlığına talip olduğu sosyal medyada konuşulan Serhan Gürkan, yazılı açıklama yaptı

Serhan Gürkan, mevcut yönetim kurulunun transfer yasağını kaldıramadığını, kulübün önünün açması için anahtarı Vali Bey’e teslim etmesini istedi.

Serhan Gürkan’ın açıklaması şöyle;

“İFTİRAYA MARUZ KALDIM”

2003-04 sezonu İzmit Büyükşehir Belediyesi ve Kocaelispor Kulüp Başkanı Sn. Hikmet Erenkaya başkanlığında önce alt yapıdan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi, sonra A takımı Futbol Şube sorumlusu, 2004-05 sezonunda ise Sn. İbrahim Saral başkanlığında Futbol Şube ve Altyapıdan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptım.

2007-08 ve 2008-09 sezonlarında Kocaelispor Kulüp Başkanlığı yaptığım, ilk günden itibaren büyük bir onur ve gururla sürdürdüğüm ancak sağlık problemlerimden ötürü kendimin ve ailemin kararı ile bu kutsal görevimi bırakalı; yaklaşık 10 yıl oldu.

Başkanlık görevimden ayrıldığım günden bugüne kadar, şahsıma yönelik gerçeklik payı olmayan sayısız iftiraya maruz kaldım.

“KİMSE HAKKINDA OLUMSUZ KONUŞMADIM”

Dönemin Vergi Dairesi Başkanı’nın 7 yıl sonra gelen itirafında başkanlık döneminde didik didik incelendin deyince şok olmuştum

Feto terör örgütü üyesi çıkan Emniyet Amiri NEZİR Ö, Başkomiser Abdurrahman D. tarafından yapılan, gerçek hedeflerinin KOCAELİSPOR’u ele geçirmek olan operasyonlar neticesinde cezaevi de gördüm.

“Söz gümüş ise sükut altındır” diyerek sineye çektim.

“Zaman herkesi bir gün layık olduğu yere getirir. Neye layıksa… “

Sözündeki gerçeklik payına inandım.

Rabbimin İlahi Adaletine sığındım.

Benden sonra Kocaelispor’da birçok kişinin başkanlık yaptığı hiçbir dönemde, herhangi bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz bir açıklamam ve yorumum olmadı.

Gündemde olmak için herhangi bir çaba göstermediğim halde, mütemadiyen dedikoduların içine çekilmeye çalışıldım.

Ben sabır ve sükunet ile devam etmekte olan mahkemenin sonuçlanmasını beklerken her transfer döneminde yine benim adım anıldı ve benimle beraber ailem ve aile şirketlerimiz hedef alındı.

Yine sustum ve ya sabır dedim.

Ben sessiz kaldıkça bu saldırıların boyutu çirkinleşerek artmaya devam etti.

Ama son olarak, geçtiğimiz hafta Cuma günü Dolphin Nikah Salonu’nda Kocaelispor Kulüp Başkanı Sn. Bahri Yavuz önderliğinde gerçekleşen ve Kocaelispor taraftarları ile yapmış oldukları görüşme sonrasında şahsım, akrabalarım, köylülerim hakkında ortaya atılan ifadeler bardağı taşıran son damla olmuştur.

“BAHRİ YAVUZ BAŞARAMADI”

Başkan Bahri Yavuz’un Kocaelispor sevgisinden şüphem yoktur ancak görev yaptığı zaman zarfında bana yapılan suçlamalara kendisi sürekli olarak zemin hazırlamıştır.

Biliyorum ve görünen odur ki bu ne ilk ne de son olacaktır.

Tesis satışından gelen çok önemli maddi kaynağa rağmen transfer yasağını kaldırmada elle tutulur çaba harcamamaları, bir birini tutmayan rakamlar telaffuz etmeleri, gayri ciddi görüşülen hatta hiç görüşülmeyen futbolcu ve teknik adamların olması, onların bu yasağı kaldırmamak için beni kullanmaya çalıştıklarının birer kanıtıdır.

Beni her sezon öncesi ve devre arası transfer dönemlerinde Kocaelispor camiasına hedef gösterdiler.

Sevgili Kocaelispor sevdalıları…

10 yıldır uzak ve sessiz kaldığım bu zaman diliminde bilmenizi isterim ki, susmam, suçlamalara cevap vermemem, verecek cevabımın olmadığından değil Kocaelispor menfaatlerini ön planda tutmamdan dolayıdır.

Ancak şimdi konuşma zamanı…

“KULÜBÜN ANAHTARINI TESLİM ETSİN”

Bundan sonra sessiz kalmayacağımı büyük Kocaelispor camiasına ilan ediyorum.

Eğer 10 sene boyunca temcit pilavı gibi durup durup sözde benden hesap soruluyorsa şayet ben de geri dönüp bu hesabı kapatmaya karar verdiğimi bugün açıklıyorum.

Artık yeter.

Sn. Bahri Yavuz’a açık çağrımdır.

Ya taraftarların sesine kulak ver, bu transfer yasağını kaldır ve takımı hedeflerine taşı.

Ya da ben bu transfer yasağını kaldıramıyorum veya kaldırmıyorum deyip, bu yasağın bir an önce kaldırılması için 9 Ocak 2019 Çarşamba gününe kadar Sayın Valimize kulübün anahtarını teslim edip bu yasağı kaldıracaklara, Kocaelispor’u Süper Lig’e en kısa zamanda taşıyacak olanlara görevi devret.

Bu yasağı kaldırmadığın, benim adımı da buna istinaden devamlı olarak zikrettiğin sürece, ben Serhan Gürkan, bu kutsal göreve yeniden talip olduğumu ama bugün ama yarın fark etmez, ilk kongrede karşında olacağımı beyan ediyorum.

El mi yaman, bey mi yaman, hadi bakalım, Hodri Meydan…

Saygılarımla,

Serhan GÜRKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.