Anadolu Sağlık Merkezi ESO’ya üye oldu

Anadolu Sağlık Merkezi ESO’ya üye oldu

Kanser konusunda sağlık uzmanlarının bilgisini arttırmaya adanmış en köklü organizasyonlardan biri olan European School of Oncology’nin (ESO)

meme kanserinde referans noktası olabilecek multidisipliner merkezleri belirlemek için oluşturduğu Uluslararası Meme Merkezleri Ağı’na Anadolu Sağlık Merkezi de üye oldu.

ESO’nun meme kanseri hastalarının bakım veya ikinci görüş için doğru tıbbı merkezi bulmalarına yardımcı olma amacıyla oluşturduğu Ulusararası Meme Merkezleri Ağı’na bugüne kadar tüm dünyadan yalnızca 211 hastane gerekli standartları yerine getirerek katılabildi. Anadolu Sağlık Merkezi’nde multidisipliner ve insan odaklı bir yaklaşımla hizmet verdiklerini belirten Genel Cerrahi Uzmanı ve Meme Sağlığı Merkezi Direktörü Prof. Dr. Metin Çakmakçı, “Özellikle kanser tedavisi konusunda bir referans merkezi olarak hizmet veren hastanemizde, meme kanseri tedavisinde kadınların ihtiyaç duyabileceği tüm tetkik ve tedavi hizmetlerini Meme Sağlığı Merkezi’mizde tek bir noktadan almalarını sağlıyoruz” dedi.

 

Üyelik için belirtilen kriterler sağlandı

Hastaların hizmete ve tedaviye ulaşmasını kolaylaştıran Anadolu Sağlık Merkezi Meme Sağlığı Merkezi’nin dünya standartlarında sağlık hizmeti sunduğunu ve tıptaki gelişmeleri çok yakından takip ettiklerini belirten Prof. Dr. Metin Çakmakçı, “Anadolu Sağlık Merkezi olarak ESO Uluslararası Meme Merkezleri Ağı’na katılabilmek için bakımda multidisipliner olmanın dışında; görüntüleme çeşitleri, biyopsi çeşitleri, cerrahi türleri, hekimlerin bu alanda yapmış olduğu işlem sayıları, bu alana özel uzmanlıkları, patoloji içeriği, tümör kurulu gibi üyelik için belirtilen kriterleri sağladık” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.