Amatör’e çifte törenle malzeme yardımı

Amatör’e çifte törenle malzeme yardımı

Amatör Spor Kulüplerine dağıtılacak malzeme yardımı için Gebze ve İzmit’te iki ayrı tören düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, amatör...

Amatör Spor Kulüplerine dağıtılacak malzeme yardımı için Gebze ve İzmit’te iki ayrı tören düzenlenecek

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine yönelik 2004 yılında başlattığı malzeme yardımının bu yıl sekizincisini gerçekleştirecek. 317 branşta dağıtılacak ve 213 amatör spor kulübünün yararlanacağı malzeme yardımı için İzmit ve Gebze’de iki ayrı tören düzenlenecek. İzmit’teki tören 14 Aralık Cumartesi, Gebze’deki tören ise 22 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

 

 

317 TAKIM YARARLANACAK

Amatörün bayramı olan malzeme yardımından Kocaeli genelinde faaliyet gösteren kulüpler yararlanacak. 20 ayrı branşın malzemelerinin dağıtılacağı paket içinde 110 kalem yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi; futbol, basketbol, güreş, atletizm, engelli güreş, engelli atletizm, atıcılık, boks, dağcılık, hentbol, karate, kickboks, masa tenisi, muaythai, özel sporcu branşları, tekvando, wushu, voleyboy, sualtı ve satranç branşlarında faaliyet gösteren kulüplerin 317 takımına malzeme verecek.

 

İKİ AYRI TÖREN DÜZENLECEK

Bu yılki malzeme yardımı için İzmit ve Gebze’de iki ayrı tören düzenlenecek. İzmit’teki tören 14 Aralık Cumartesi günü Uluslar arası İnterteks Fuar alanında, Gebze’deki tören ise 22 Aralık Pazar günü Gebze Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

 

BÜYÜKŞEHİR AMATÖRÜN YANINDA

 

Büyükşehir’in söz konusu yardımları 2004 yılında başladı. Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar toplam bin 855 kulübe 219 branşta, yaklaşık 9 milyon lira tutarında 405 bin 909 parça malzeme yardımında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.